Civic crowdfunding projecten ondersteunen? Civic crowdfunding versterkt burgerparticipatie en biedt mogelijkheden voor het concretiseren, financieren en realiseren van burgerinitiatieven. Veel burgers zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden die civic crowdfunding biedt en beschikken vaak niet onder de kennis om een succesvolle crowdfunding campagne op te zetten.. Tijdens de opleiding leren deelnemers hoe ze potentiële crowdfunding initiatieven kunnen identificeren en ondersteunen bij het succesvol opzetten van hun campagne.

Inhoud

Tijdens drie workshops ontdekt u wat community funding is en gaan we in op de rol van een cityfunding coach om burgerinitiatieven te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van hun crowdfunding campagne.

Canvas

Tijdens de opleiding gaan we aan de slag met verschillende canvassen. Deze canvassen zijn door ons ontwikkeld aan de hand van onze ervaringen met het begeleiden van crowdfunding projecten. Aan de hand van deze canvassen kun je effectief een succesvol crowdfundingcampagne plan maken.

Doelgroep

Ambtenaren die actief zijn in de wijken of medewerkers van lokale organisaties die actief burgerinitiatieven ondersteunen.

Trainers

De opleiding wordt verzorgd door een van onze Cityfunding adviseurs; Emile Timmers of Martijn Schellingerhout.

Investering

Wij verzorgen de opleiding op locatie voor 3 – 9 deelnemers. De investering bedraagt € 695,- per deelnemer excl. BTW, reis- en verblijfskosten.

Interesse of een vraag over de Cityfunding coach opleiding? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Ja, neem contact met me op.