Cityfunding & DDK

By 7 juli 2015Blog

Cityfunding & DDK.

Cityfunding en reclamebureau DDK slaan de handen ineen en gaan een intensieve samenwerking aan om gemeenten verder te helpen bij de invulling van crowdfunding campagnes. DDK is een ondernemend reclamebureau en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren van creatieve en effectieve campagnes.

DDK heeft een drietal communicatiepakketten ontwikkeld waarmee gemeenten de burgers kunnen informeren over projecten op het Cityfunding platform. De pakketten bestaan allen uit een combinatie van online en offline communicatie. De in te zetten communicatie wordt in samenspraak met het projectteam aangepast aan het project en op de doelgroep afgestemd.

DDK heeft een concept ontwikkeld waarmee de boodschap aan de doelgroep wordt overgebracht en die op verschillende communicatiemiddelen toepasbaar is. Inhoudelijk zullen zij zich gaan focussen op de meerwaarde voor burger en omwonenden.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 079-3633500. Word je liever teruggebeld door ons, laat dan hier je contactgegevens en het tijdstip waarop we je kunnen bereiken achter.

Leave a Reply