Samenwerking

By 23 juli 2015Blog

Zoetermeer, 23 juli 2015.

Cityfunding en Timmers & Schellingerhout adviesgroep bundelen krachten!

Zoetermeer, 23 juli 2015 – Twee ambitieuze en innovatieve bedrijven in de crowdfundingmarkt hebben afgelopen donderdag 16 juli jl. hun samenwerking bezegeld. Arie Boezaard van Cityfunding, en Emile Timmers en Martijn Schellingerhout van Timmers & Schellingerhout adviesgroep ondertekenden vandaag de officiële samenwerkingsovereenkomst.

 

Timmers & Schellingerhout adviesgroep

Emile Timmers en Martijn Schellingerhout zijn twee enthousiaste crowdfunding consultants en hebben eind 2013 SproutFund opgericht, een crowdfundingplatform dat zich richt op de realisatie van nieuwe evenementen. “Wij hebben ons de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd in crowdfunding” licht Emile Timmers toe. “Om deze opgebouwde kennis te delen hebben wij Timmers & Schellingerhout adviesgroep opgericht waar we advies, trainingen en begeleiding bieden tijdens de uitvoer van campagnes”.

Samenwerking

Samenwerking

Door de samenwerking tussen Cityfunding en Timmers & Schellingerhout adviesgroep bieden zij gemeenten een totaaloplossing voor het realiseren van wijkgerelateerde projecten en helpen zij gemeenten in de transitie naar participatiemaatschappij. Cityfunding is verantwoordelijk voor de technische support en doorontwikkeling van het platform Cityfunding. Timmers & Schellingerhout adviesgroep helpt gemeenten om crowdfunding toe te passen en biedt ondersteuning bij de opzet en uitvoer van campagnes.

Doorontwikkelen en elkaar verder versterken

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst is voor beide partijen het startschot voor de doorontwikkeling van het crowdfundingplatform, specifiek voor gemeenten. Ook wordt gekeken hoe zij elkaar verder kunnen versterken. Samen kunnen zij er zo voor zorgen dat gemeenten en burgers beter, gemakkelijker en sneller kunnen gaan samenwerken.

Leave a Reply